Treceți la conținutul principal

Regrete...

Have you ever wondered which hurts the most: saying something and wishing you had not, or saying nothing, and wishing you had?

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

O excursie de neuitat...

Holul Hotelului Meridian din Orsova...........



Microbuzul inainte si noi dupa el................. Manastirea Strehaia



Manastirea Sf. Ana - curtea interioara


Manastirea Sf. Ana


Asa arata tot drumul pana la Manastirea Sf. Ana.....dificil, dar frumos




Manastirea Gura Motrului


Am avut bucuria sa merg intr-o excursie – alaturi de alte 12 persoane - pe traseul Bucuresti – Pitesti – Slatina – Craiova – Strehaia – Drobeta Turnu Severin – Orsova – cu cazare la Man. Sf. Ana.
Scopul a fost de a vizita cateva manastiri ( Man. Gura Motrului, Man. Strehaia, Man. Topolnita, Man. Sf. Ana) si de a imparti alimente, haine, dulciuri si jucarii unor oameni nevoiasi......cu ocazia Sarbatorilor.
Peisajele care mi s-au perindat prin fata ochilor nu o sa le uit niciodata. Totul era acoperit de zapada: campurile, casele, pomii..........toate aveau aspect de poveste.
Dupa un lung drum...in care am vizitat Man. Gura Motrului, Man. Strehaia, Man. Topolnita si ascultat colinde cantata de un cor de calugari in cadrul Teat…

Primavara

....pomi infloriti.....
... a trecut aproape o saptamana de cand florile s-au scuturat...dar inca am in minte imaginea de vis a pomilor infloriti.....parfumul placut pe care il simteam de cate ori treceam pe sub ramuri...